Home / Produkte / Libra / LIBRI: KOMENTIMI I ENDRRAVE

LIBRI: KOMENTIMI I ENDRRAVE

s endrra

LIBRI: KOMENTIMI I ËNDRRAVE

ME BLERJEN E KËTIJ LIBËRI PËRFITONI SHUMË SEPSE NË KËTË LIBER MUND TË GJENI PËRGJIGJEN PËR CDO ËNDËRR QË JU PARAQITET, DHE MUND TË KUPTONI REALITETIN E ËNDRRAVE PA PASUR NEVOI TË PYETNI DIKËND TJETER.

Çmimi: 15€

Dërgohet me post në të gjitha vendet e botës…

_______________________________________________________________________________________

Produktet tona mund te blihen me porosi.

www.dizajniislam.com

“SHËNDETI MË I MIRË PËR NJËRIUN ËSHTË PRAKTIKIMI I KURANIT DHE SUNNETIT”

Përmes agjentëve tanë, produktet tona mund të blihen në Tiranë, Shkup, dhe në tërë Europen me postë nga Austria, Si dhe në të gjithë Kosovën.

Na kontaktoni:

Tel.: +377 (0) 45 361 013 ose +386 (0) 49 831 762

E-Mail: [email protected]

libraria 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Get Widget